Dos policies de la Roca atropellats quan intentaven detenir tres sospitosos

Els agents, ferits lleus, van ser traslladats a l'Hospital de Granollers

Societat

Roca del Vallès, la

Dos agents de la Policia Local de l'Ajuntament de la Roca del Vallès van resultar ferits lleus divendres en ser envestits amb un vehicle, quan intentaven detenir tres presumptes lladres que ocupaven el cotxe. Els agents sospitaven que podien ser els autors de tres robatoris a domicilis que hi havia hagut poques hores abans.

Els policies han localitzat un vehicle sospitós amb 3 ocupants, a la carretera BV-5.001, en direcció a Vilanova del Vallès. A l’alçada de la benzinera situada sobre aquesta carretera els agents han procedit a demanar la documentació del vehicle als seus ocupants, documentació que els va ser lliurada. Quan els agents han ordenat la immobilització del vehicle, els sospitosos van arrencar bruscament i van envestir els dos agents, que han resultat ferits lleus.

Malgrat això, els agents van iniciar la persecució del vehicle, un Opel Astra, que constava com a sostret des del dia 1 de juliol al municipi de Sant Pol de Mar. Finalment els agents van ser traslladats en ambulància a l’Hospital General de Granollers per ser tractats de les ferides.

Edicions locals