Felip Puig clourà la Diada per la independència al Vallès Oriental

El Govern s’uneix així per primera vegada a un acte organitzat per l’ANC i l’AMI

Política

la Garriga

La Generalitat de Catalunya expressa per primera vegada amb la presència d’un conseller el seu suport a un acte inequívocament independentista, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Així, serà el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, qui oferirà el seu suport a la Diada per la independència al Vallès Oriental. 

La Diada s'iniciarà amb una rua que sortirà de tres punts diferents de la comarca, Mollet, Sant Celoni i Castellcir, per anar cap a La Garriga. Allà, i a l'hora simbòlica de les 17:14 h, un repic de campanes anunciarà l'enllaç dels assistents en una cadena humana que recorrerà el centre de la població acompanyada de gegants i grallers.
 
Més tard, la Coral el Poble que Canta i danses del món amb el grup Passaltpas donaran pas a l'acte polític amb representants de les dues entitats que llegiran el manifest La comarca del Vallès Oriental pel Dret a Decidir i l’Estat Propi.
 
Serà Felip Puig qui adreçarà unes paraules de salutació als presents per cloure l’acte, expressant d'aquesta manera el suport del Govern a la Diada independentista.

Edicions locals