El centre sociosanitari de Mollet s'inaugurarà el novembre amb 70 llits

L'Hospital de Mollet ha rebut el compromís verbal de la Generalitat i aquest estiu equiparà l'edifici del carrer Sant Llorenç

Societat

Mollet del Vallès

El futur centre sociosanitari de Mollet s’inaugurarà al novembre amb 70 llits. Si més no aquestes són les previsions amb les quals treballa la Fundació Sanitària Mollet, davant un compromís verbal de la Generalitat.

La directora d’infermeria de l’Hospital de Mollet, Mireia Vicente, ha explicat que aquest estiu s’equiparà l’edifici del carrer Sant Llorenç, que acollia l’antic hospital i que s’ha remodelat per acollir el nou servei, que tindrà una tipologia de “pacient d’edat avançada, amb més d’una patologia i que requereix una atenció especial”.

La setantena de llits previstos es dividiran en dues unitats, de pacients subaguts i convalescents. Així, a la primera planta hi haurà places per a persones en un procés subagut, és a dir, en rehabilitació que no poden tornar a casa, així com llits per a pacients paliatius. A la segona planta, s’instal·laran els pacients convalescents, així com un gimnàs i les àrees d’atenció a les famílies.

“Volem que el sociosanitari sigui un referent de tot el territori del Vallès”, deia el director gerent de l’Hospital, Jaume Duran.

De fet, a l’actual hospital ja hi ha 35 llits destinats a l’atenció sociosanitària que es traslladaran a l’edifici del carrer Sant Llorenç, de manera que alliberaran espai a l’Hospital. Els mateixos professionals que ja treballen en aquesta àrea passaran al sociosanitari, així com s’ampliarà la plantilla entre 20 i 30 persones.

Edicions locals