El Mundial de Natació s'inicia amb teloneres granollerines

Les júniors van superar en puntuació a diversos països, tot i que actuaven com a nedadores de prova

Esports

Granollers

Les júniors del Club Natació Granollers van fer de preswimmers al duo tècnic i al combo de les preliminars del Mundial de Natació Sincronitzada BCN2013 que es van celebrar diumenge al Palau Sant Jordi. Les nedadores van fer de teloneres d’aquestes modalitats, tot fent establir els criteris de puntuació dels jutges abans de què les respectives competicions comencessin.

Al duo tècnic, a les 9h, van actuar com a preswimmers Amber Bakker i Cecilia Jiménez, les actuals campiones d’Espanya absolutes. Els jutges els hi van atorgar un total de 73.600 punts. Tot i estar fora de competició (perquè actuen com a nedadores de prova) van superar en puntuació fins a un total de 13 països participants en aquesta preliminar, com Austràlia, Singapur, Bulgària i Veneçuela.
 
L’equip júnior del Club també va fer de preswimmer a l’eliminatòria del combo, una modalitat on la setmana anterior es van proclamar campiones d’Espanya. Les granollerines van aconseguir 76.400 punts, per sobre de països com Nova Zelanda o Tailàndia (amb més de 17 punts de diferència).
 
Dissabte 20 de juliol, a l’eliminatòria d’equip tècnic hi van participar les granollerines Cristina Salvador i Meritxell Mas, tot obtenint una puntuació de 94.700 punts per la rutina tècnica, per sota de Rússia (96.500), primera, i per sobre d’Ucraïna (93.200), tercera.
 
Diumenge 21 de juliol, es va celebrar la preliminar de combo, amb les tres granollerines en acció: Cristina Salvador, Laia Pons i Meritxell Mas. El combo espanyol, que estrenava rutina a ritme d’Elvis Presley va convèncer i es va endur la segona millor nota (94.040). Rússia, de nou, primera (96.740) i Ucraïna, tercera (92.860).

Edicions locals