Lluna Casanova i Edgar Sapiña, del Club Natació Granollers, campiona i subcampió d’Espanya

Els gimnastes van fer el seu millor paper al Campionat d'Espanya celebrat a València

Esports

Granollers

Les gimnastes del Club Natació Granollers van tancar el Campionat d’Espanya, disputat a València del 15 al 21 de juliol, amb l’actuació de Lluna Casanova, qui es va proclamar campiona d’Espanya del Nivell 5. Per la seva banda, Edgar Sapiña, va aconseguir ser subcampió.

Lluna Casanova va aconseguir el títol estatal, en classificar-se en primera posició de la general, gràcies als exercicis ben executats durant tota la competició, que li van permetre, a més a més, penjar-se la medalla d’or en paral·leles i barra.
 
Al Nivell 7, màxima categoria on el Club tenia representació femenina, Mariona Ros va alçar-se com a subcampiona d’Espanya en terra i es va penjar el bronze en paral·leles. A la general, es va classificar en quart lloc.
 
Pel que fa al Nivell 6, Laia Alcaide es va classificar en 31è lloc de la general, ja que en l’escalfament del tercer aparell es va lesionar i no va poder continuar la competició.
 
Berta Pujadas (Nivell 2 Petites) es va fer amb la 14a posició de la general, mentre que al Nivell 1, Marina Esteban i Andrea Villarroya van classificar-se en 40a i 73a posició de la general.
 
La secció de gimnàstica artística va acabar la temporada pujant al podi de totes les categories, excepte una. Al nivell 8, màxima categoria amb representació granollerina, el juvenil Edgar Sapiña es va proclamar subcampió d’Espanya, amb medalla de plata en poltre amb arcs, anelles i barra, i medalla de bronze en salt i paral·leles.
 
Al nivell 7, Pol Díaz es va classificar en cinquè lloc de la general, amb bronze en poltre amb arcs, mentre que Oriol Salguero va ser sisè de la general, proclamant-se subcampió d’Espanya en paral·leles.

Edicions locals