Plata per a les nedadores del Club Natació Granollers

Meritxell Mas debuta i Cristina Salvador aconsegueix la tercera medalla

Esports

Granollers

Les nedadores del Club Natació Granollers, Cristina Salvador i Meritxell Mas, han aconseguit la medalla de plata conjuntament amb l’equip espanyol de natació a la prova de rutina tècnica per equips en el Mundial de Barcelona. 

La selecció espanyola ha quedat per darrera de Rússia. La selecció d'Ucraïna s’ha endut el bronze amb la tercera posició.
 
Les sincronistes espanyoles han aconseguit 94.400 punts amb la repetició de l’exercici que van presentar als Jocs Olímpics de Londres l’any passat. L'equip rus ha aconseguit la medalla d'or, amb una actuació de 96.600 punts, i les terceres, d’Ucraïna, han pujat al podi del Mundial de Natació, amb 93.300 punts.

Segurament no serà la única medalla que es penjaran les sincronistes del Club Natació Granollers en aquest Mundial, ja que en la preliminar de l’equip lliure, disputada dimarts 23, i on hi va participar Txell Mas com a integrant de la selecció espanyola, es va poder classificar en segon lloc. A més a més, en l’eliminatòria de combo, les tres granollerines participants, Cristina Salvador, Txell Mas i Laia Pons, també es van fer amb el segon lloc.

Edicions locals