Inkemia representarà Espanya en els premis europeus als negocis més competitius

L'empresa molletana competirà pel guardó amb 40 empreses de diverses nacionalitats

Economia

Mollet del Vallès

L'empresa molletana de biotecnologia InKemia representarà a Espanya en el European Business Awards, premis que reconeixen els negocis europeus més competitius. InKemia s’ha imposat a una dura competència per ser seleccionat com un dels quaranta campions nacionals i ara competirà pel Ruban d'Honor a la següent ronda de la competició. Els guanyadors finals del Premi per a cada categoria es donaran a conèixer a l'abril de 2014.

Els European Business Awards han identificat algunes de les empreses més brillants d'Europa sobre la base de la capacitat per demostrar els tres principis bàsics en els que se centra el programa de premis. Un grup de jutges buscava organitzacions per representar Espanya que "mostressin els més alts nivells en innovació, excel·lència empresarial i sostenibilitat", apunten des d'Inkemia.

Josep Castells, conseller delegat d'Inkemia afirma que "estem absolutament encantats d'haver estat seleccionats per representar Espanya. Hem estat operant durant més de 15 anys en el sector de la R + D per a la indústria farmacèutica i química, i és un honor ser reconegut com una de les organitzacions líders al nostre país i en el nostre camp. Els European Business Awards son àmpliament reconeguts com a aparador per a les empreses més dinàmiques d'Europa. Aquest fet és un estímul per afrontar amb il·lusió la següent ronda de la competició ".

Els European Business Awards busquen augmentar la visibilitat i el progrés de les empreses que es destaquen en el desenvolupament de la innovació i en l’assoliment de resultats comercials reeixits, alhora que mostren una manera de treballar responsable i influint positivament a l'entorn social en què operen. A la competició de l'any passat es van registrar organitzacions amb un volum de negocis combinat de més de € 1 bilió d'euros, representant els 28 països de la UE, a més de les nacions emergents. En conjunt, aquestes empreses donen feina a més de 2,7 milions de persones a tot el continent.

Adrian Tripp, CEO dels European Business Awards diu: "En els últims set anys les inscripcions rebudes han mostrat un increïblement alt nivell, i per part de empreses que senten passió pel seu negoci. No obstant això, molt pocs tenen l'oportunitat d'enarborar el pavelló del seu país i competir a tot Europa per ser reconegut com un dels millors d'Europa. Realment és un elogi excepcional poder ser escollit com a Campió Nacional".

Jean Stephens, CEO de RSM afegeix, "InKemia i els altres 40 campions nacionals han ja elevat el llistó de les empreses dinàmiques, inspiradores i de qualitat a tot Europa. Els desitgem tot l'èxit per a la propera fase de la competició, que enguany inclou una emocionant vídeo per a la segona ronda de votació ".

Per avançar en la competició d'aquest any, tots els campions nacionals han de presentar una entrada de vídeo per a la visualització i avaluació per part d’un panell de jutges. A més, el públic també podrà votar en línia pel seu campió nacional preferit de cada país, aquestes empreses es converteixen en ‘National Public Champions’ i tindrà la possibilitat d’esdevenir ‘European Public Champion’. La votació començarà al novembre del 2013.

Edicions locals