Obertes les inscripcions per a la III Cursa Germanes Hospitalàries-Benito Menni que es fa a Granollers

La competició es farà el 13 d’octubre i té per objectiu conscienciar sobre la salut mental

Esports

Granollers

La III Cursa Germanes Hospitalàries-Benito Menni tindrà lloc el 13 d’octubre, però les inscripcions ja es poden realitzar. L’acte té l’objectiu de sensibilitzar la població sobre les malalties mentals i reduir l’estigma social associat a les persones que pateixen aquest tipus de patologies. L’any passat van participar a la cursa que transcorre pels carrers de Granollers 600 persones.

A més de la cursa de 10 quilòmetres pel Parc Fluvial de Granollers, dirigida al públic adult, també hi haurà una cursa infantil de 400 metres per a nens i nenes de fins a deu anys.
 
La cursa està oberta a tothom que hi vulgui participar, sigui corrent o bé a peu, i les inscripcions ja estan obertes. A banda de l'activitat esportiva, es farà una botifarrada final i hi haurà un servei d'animació amb castells inflables per als més petits. També es donaran regals als participants i se sortejaran obsequis dels patrocinadors.
 
La III Cursa Germanes Hospitalàries-Benito Menni s’emmarca en el conjunt d’actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que organitza la Taula de Salut Mental del Vallès Oriental.

Edicions locals