Triple medalla de plata al Mundial de BCN2013 per al Club Natació Granollers

Les nedadores vallesanes destaquen a totes a les proves

Esports

Granollers

Les sincronistes del Club Natació Granollers que van participar amb la selecció espanyola absoluta als Campionats del Món de Natació de BCN2013 han aconseguit tres medalles de plata. Txell Mas, la més jove, ha estat la que ha fet un millor paper.  

Espanya, amb les sincronistes granollerines, s’ha penjat tres medalles de plata, en equip tècnic, equip lliure i combo.
 
La benjamina de la selecció i roockie en un Mundial absolut, Txell Mas, de 18 anys, va ser la més destacada de les nedadores del Club Natació Granollers, i va aconseguir penjar-se tres medalles de plata, una per cada una de les proves disputades: equip tècnic, equip lliure i combo.
 
Cristina Salvador, la més veterana del Club, es va penjar dues medalles, per l’equip tècnic i pel combo. I ja acumula en el seu palmarès 5 medalles de campionats del món absolut (Roma, Shangai i Barcelona).
 
Per la seva banda, la medallista olímpica de Londres’12, va participar en la prova del combo, on a ritme d’Elvis Presley, va pujar al podi per a recollir la plata, juntament amb les seves companyes.
 
En aquestes tres proves, el podi es va repetir amb Rússia amb triple or, Espanya triple plata i Ucraïna triple bronze.
 
Per altra banda, la seleccionadora de l’equip espanyol i ex directora esportiva del Club Natació Granollers, Esther Jaumà, juntament amb l’Anna Vives, també ex entrenadora del Club, van assolir el seu objectiu, aconseguint les 7 medalles que estaven en joc: plata per l’equip tècnic, equip lliure i combo, i bronze pel solo, duo tècnic, duo lliure.
 

Edicions locals