Correllets i Vent Amunt, l'aspecte més 'esportiu' de les colles de Blancs i Blaus

Els itineraris amb obstacles tenen obertes les inscripcions

Esports

Granollers

A hores d’ara, els més sacrificats i esportistes ja deuen estar inscrits a les curses d’obstacles del Correllets, organitzat pels Blancparits de Blancs per al dissabte 31 al parc del Congost, i del Vent Amunt, de Blaus, el diumenge 25 a la rambla Josep Tarradellas. Els més despistats, encara són a temps de fer-ho anticipadament fins a aquest divendres, o bé el mateix dia de la cursa.

En el cas, del Correllets, les inscripcions es limitaran a 500 persones, un centenar més que l’any passat. En el cas del Vent Amunt, si no s’han exhaurit els 350 dorsals disponibles, es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa (de 9.30 a 11 h).

La cursa Vent Amunt incorpora enguany una novetat: hi haurà també premis per als participants més ben disfressats. La cursa, de 5 quilòmetres, es disputarà a partir de les 11 del matí des de la Rambla Josep Tarradellas i discorre principalment pel barri de la Font Verda i tindrà com a meta el mateix punt de sortida. El recorregut és un circuit urbà amb asfalt, sorra i fang que comptarà amb diferents obstacles que els participants hauran de superar. La cursa no és cronometrada i es disposa d’una hora per disputar-la.
Els premis als tres participants millor disfressats se sumaran a la resta de premis i sortejos de productes que es realitzen habitualment en acabar la cursa. Els corredors també comptaran amb punts d’avituallament al quilòmetre 3 i a l’arribada, on se’ls gratificarà amb un entrepà de botifarra i una bossa amb obsequis.

El Correllets arriba a la tercera edició per consolidar-se com “la prova més divertida i animal que s’organitza en tot l’any a la ciutat”, diuen els Blancparits.
Amb l’objectiu de fer-la el màxim de participativa, a més del recorregut de 7,9 quilòmetres pels corredors a partir dels 14 anys; els joves de 8 a 13 anys també tindran la seva versió del Correllets de 2,8 quilòmetres.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica i una bossa amb regals. Hi haurà premis per categories (homes, dones, nenes i nens) i també un premi a la millor disfressa de grup i a la millor disfressa individual.

L’organització, formada per una vintena de persones, també “espera que molts granollerins s’acostin al Parc del Congost per veure la sortida i arribada d’aquesta cursa”. Per això, hi haurà animació i activitats infantils. Al camp de l’Atlètic del Vallès hi haurà vestidors, dutxes i guardaroba. Els dos itineraris del Correllets ressegueixen el riu Congost al seu pas per Granollers (en l’edició 2012, fins i tot, el travessaven). Al llarg del recorregut els corredors es trobaran obstacles de diferent dificultat, com una pista de fang, bales de palla o algun altre que els Blancparits no desvetllaran fins al dia de la cursa.

Inscripcions al Correllets
A www.correllets.cat o bé a les botigues L’Aire, El Món, l’Estanc de la Porxada, Illa Esports i Camp IV de Granollers, i Ríos Running de les Franqueses
Preu: 5 euros (7 el dia de la cursa)

Inscripcions al Vent Amunt
A les botigues L’Aire Esports, Illa Esports, Camp IV i El Món de Granollers, i a Ríos Running de les Franqueses
Preu: 5 euros (8 el dia de la cursa)

Edicions locals