Llinars fa maridatge de plats amb fragments musicals

El municipi celebra la vuitena Mostra Gastronòmica i la segona Fira del Tast

Economia

Llinars del Vallès

Llinars celebra diumenge la vuitena edició de la Mostra Gastronòmica, amb una proposta que combina plats i música. A més, dissabte acollirà també la segona Fira del Tast, per tastar-hi els productes de la comarca.

A la Mostra Gastronòmica, que se celebra a la plaça dels Països Catalans a les 19 h, es comencen a vendres els tiquests a les 17 h. També es posaran a la venda copes de vidre per assaborir vins i caves.

L'organització col·locarà taules i cadires per acollir assegudes fins a 1.200 persones, que podran tastar els Menús per a un concert gastronòmic, una proposta pensada a partir de maridar els plats amb fragments musicals que d'alguna manera tinguin relació amb la cuina. [al document adjunt es poden consultar preus]

Els restaurants i establiments que participen a la Mostra són els Sant Miquel de Vallromanes, Can Llançà de Sant Antoni, Kubik de Llinars, El Refugi de Sant Antoni, Can Biel de Llinars, La Vall del Montseny de Sant Esteve, Tarambana de Cardedeu, Can Colet de Sant Antoni, Aromes de Celler de Llinars, Sabé de Llinars, Mas Pellisser de Llinars, Serralada de Marina DO Alella de Martorelles, Art Cervesers de Canovelles, Formatges Artefor de Vilassar de Dalt, i Forn de Pa la Riera, Pastisseria J. Pou i Pastissos Anna&Co de Llinars.

Fira del Tast
A les mateixes carpes, dissabte també es muntaran les parades de productes gastronòmics i enològics de la comarca. El visitant hi podrà fer degustacions i comprar-hi. Els tastets valen entre mig euro i dos. La Fira estarà oberta de 10.30 a 20 h.

Edicions locals