L'ampliació d'expedicions del Bus Exprés de la Vall del Tenes es posa en marxa aquest dijous

El servei que connecta Barcelona amb els municipis vallesans del Tenes guanyarà cinc expedicions diàries

Societat

Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana

Aquest dijous es posarà en marxa l'ampliació del servei de Bus exprés de la Vall del Tenes, que comunica Barcelona amb els municipis de la Vall del Tenes amb velocitat comercial alta i amb serveis d’altes prestacions, i que comptarà amb cinc noves expedicions diàries.

La línia del bus exprés de la Vall del Tenes s’ampliarà amb cinc noves expedicions diàries a partir del 12 de setembre amb l’objectiu de millorar el servei. D’aquesta manera, passarà de tenir les 20 expedicions actuals, 10 en cada sentit, a ampliar la seva oferta fins a les 25, 13 en direcció Barcelona i 12 amb destinació Bigues i Riells. Connectarà l’avinguda Meridiana de Barcelona amb els municipis de Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells, entre les 6.15 h i les 21.10 h, amb 12 parades en total.

A més, la línia de bus exprés e7 permetrà la comunicació entre aquests municipis i Barcelona amb velocitat comercial alta i competitiva, atès que discorrerà en bona part per l’autopista C-33. A més, el servei compta amb prioritat semafòrica en 8 encreuaments corresponents als municipis de Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt i Parets del Vallès.

Amb l’increment de les freqüències, es completarà el servei ofert en hora punta, es cobriran alguns buits horaris que té la línia i al mateix temps s’augmentarà la capacitat de transport de viatgers.

La línia del bus exprés va entrar en funcionament el juliol de 2010 com a model de transport públic eficient i competitiu per connectar de manera ràpida, sostenible i econòmica els pobles de la Vall del Tenes i Parets del Vallès directament amb Barcelona. Aquesta línia està operada per l’Empresa Sagalés, S.A. i la Generalitat de Catalunya realitza una aportació anual de 227.117€ per tal de cobrir el dèficit corresponent.

Edicions locals