Repintat el mural independentista de l'entrada de Cardedeu

L'Ajuntament, governat per CiU i PP, el va fer esborrar a l'agost, coincidint amb el primer dia de festa major

Societat

Cardedeu

Prop de 300 persones van participar diumenge en la repintada del mural independentista que hi ha a l'entrada oest de Cardedeu, a la C-251, i que l'Ajuntament, governat per CiU i PP, va fer esborrar el 14 d'agost, a l'inici de festa major.

La decisió de repintar es va prendre com a resposta a l'Ajuntament que va tapar amb gris l'estelada i una altra pintada que hi havia contra el golf de Vilalba, amb el missatge A Vilalba ni golf ni xalets.

L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila (CiU), va explicar que van eliminar l'estelada per "embellir" l'entrada del poble i colocar-hi les lletres metàl·liques de Benvinguts a Cardedeu, la instal·lació de les quals es va fer la setmana passada i es va completar dissabte al matí. Els veïns han mantingut el missatge de benvinguda i simplement hi han pintat un mural semblant al que hi havia, una estelada i la silueta de Països Catalans que va ser dibuixada fa uns 15 anys per l'organització juvenil Maulets. A més, han afegit, també amb lletres metàl·liques, Poble per la independència.

Edicions locals