La llibreria La Gralla, finalista dels premis Blogs Catalunya 2013

El veredicte d'aquesta edició es farà públic el 28 de setembre a Granollers

Cultura

Granollers

El blog de la llibreria La Gralla de Granollers és un dels sis finalistes de l'apartat de blogs Corporatius de Literatura dels premis Blogs Catalunya 2013, que des de 2008 organitza l'associació Stic.cat. Precisament, enguany el veredicte es donarà a conèixer a Granollers, el 28 de setembre.

Els premis Blogs Catalunya premien els millors blocs escrits en llengua catalana en diferents categories. La Gralla ha estat seleccionada gràcies a la votació popular i competeix amb Lletres de reusenques, Nosaltres llegim, Bloguillibres, Bibliomanies i Els orfes del senyor Boix.

El blog de la llibreria La Gralla inclou recomanacions literàries i una agenda d'activitats, a més de cròniques d'esdeveniments i visites a l'establiment granollerí.

El proper dissabte dia 28 de setembre, un jurat format per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors d’anteriors edicions, farà públic el veredicte en un acte que, a més, coincideix que se celebrarà a Granollers.

Stic.cat, que promou els premis, va néixer el 2008 amb la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

Edicions locals