Antoni Argent acaba la trilogia sobre l’educació i la crisi

L’autor i professor de les Franqueses publicarà el tercer llibre a finals de novembre

Cultura

les Franqueses

Tres quarts de nou és el títol del llibre que tanca la trilogia sobre la situació econòmica i l’educació que Antoni Argent, professor i economista de les Franqueses, va començar fa dos anys. La publicació sortirà a finals de novembre, però qui vulgui comprar-lo ja ho pot fer a través del web Tot Suma.

Tal i com explica Antoni Argent, “el llibre pretén reflexionar sobre la situació econòmica, política i educativa actual. És una obra molt crítica amb personatges com els polítics i els banquers, dos dels principals col·lectius culpables de la situació actual. També, com sempre, s'aporten solucions per millorar la situació que estem vivint”. Com en les altres publicacions que formen la trilogia, Tres quarts de set i Tres quarts de vuit, aquesta és també una edició solidària.
 
El beneficis que generi el llibre aniran a parar al Centre de Persones Sordes del Maresme, “ja que aquest col·lectiu és present a la nostra societat i sovint no es té en compte”, explica Argent. “A través de Facebook vaig obrir un espai perquè se'm fessin propostes i una d'elles va ser aquesta”, diu l’autor.
 
Argent, com a professor i com a economista, ha volgut plasmar que “la situació educativa està vivint una etapa d'incertesa i mesures com la reducció del pressupost en educació, que agreujarà la situació actual, com són les aules massificades, la desatenció de part de l'alumnat, les substitucions que triguen en cobrir-se i la baixa qualitat de l'ensenyament”, tal i com ell mateix explica, i ha volgut “parlar clar i sense embuts”.
 
El llibre també compta amb la col·laboració del professor i dibuixant Andreu Faro.
 

Edicions locals