CiU i PSC impugnen el ple d'ahir de Vilanova per “defectes de forma”

Segons CiU, els regidors a l’oposició no han rebut la documentació a temps

Política

Vilanova del Vallès

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès havia de celebrar ahir a les 20 h un ple extraordinari per tractar l’aprovació del Text Refós Normes Subsidiàries de planejament als sectors UA6 Barri Rodes, UA 18 Can Tatay i Polígon B de l'Eixample, explica CiU. El ple, però, no es va celebrar perquè CiU i PSC, a l’oposició, van impugnar-lo.
 

Tal i com explica CiU, “les raons que han al·legat ambdós grups (CiU i PSC) són la manca de convocatòria de la Comissió informativa prèvia (obligatòria per llei), i la falta de disposició de la documentació als regidors amb el temps reglamentàriament necessari”. Segons els convergents, la documentació es va rebre el mateix dia a les 14 h i el dia anterior al migdia.
 
Els regidors de l’oposició han manifestat que no estaven disposats a votar quelcom que no han pogut estudiar amb detall i de forma acurada per la manca de temps i forma amb la que han estat convocats, segons explica CiU. A més, des de l’oposició afegeixen que “fora de la sessió, l'alcalde, Oriol Safont d’Unitat per Vilanova, ha manifestat que aquest ple es podria celebrar per la via de ple d'urgència durant el dia de demà (avui dia 19)”.

De fet, tal i com avisava ahir l'alcalde, el ple extraordinari amb caràcter d'urgència se celebra aquest migdia (dia 19) a les 13:00 h a la Sala Polivalent de Cal Trempat, segons una informació d'última hora de CiU Vilanova.

Edicions locals