Una estranya desaparició resolta

Un jove de Sant Fost va estar desaparegut poc més d'un dia després de patir un accident a la Conreria

Societat

Sant Fost de Campsentelles

Albert de la Mata, un jove de 21 anys de Sant Fost, ha protgonitzat aquest cap de setmana una estranya desaparició que va posar en alerta veïns del municipi i agents de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil. El noi va ser trobat sa i estalvi dissabte a la tarda a Mollet.

Els fets es van desencadenar després que divendres al migdia, cap a les 14 h, el noi patís un accident amb el cotxe a la carretera de la Conreria (B-500) a l'altura del restaurant la Conreria. Segons informacions de Protecció Civil, el vehicle s'hauria sortit de la carretera i hauria quedat bolcat en un revolt, sense que l'incident impliqués cap altre vehicle. En arribar la patrulla de la Policia Local, i segons les mateixes fonts, el jove, que va poder sortir del cotxe pel seu propi peu, va arrencar a córrer sense motiu aparent i es va endinsar al bosc.

Aquella nit, els familiars del noi, que viu a la zona de la Conreria, van interposar la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollet, mentre a les xarxes socials ja es donava l'avís de la desparició del jove. Dissabte familiars i veïns es van començar a mobilitzar per trobar l'Albert i van demanar ajuda als cossos de seguretat, que van organitzar un dispositiu format per Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil, que estava preparat per començar la recerca a la muntanya. Però no va ser necessari. Dissabte a la tarda una parella de coneguts del desaparegut va trucar la policia per advertir que s'havien trobat l'Albert al pont entre Martorelles i Sant Fost, que havien parlat amb ell i que es dirigia cap a Mollet. Cap a les 19.30 h, els agents van localitzar el noi sense cap dany però visiblement desorientat a la zona del supermercat Caprabo a Mollet.

Les fonts consultades desconeixen els motius pels quals el jove va fugir del lloc de l'accident i perquè va estar desaparegut durant poc més de 24 hores.

Edicions locals