La consellera de Benestar Social i Família visita Viver de Bell-lloc per conèixer els projectes d’habitatge de l’entitat

El Viver dóna feina a 110 persones, 77 de les quals tenen alguna discapacitat

Societat

Cardedeu

La consellera del departament de Benestar Social i Família, Neus Munté, visita avui el Viver de Bell-lloc per conèixer personalment els nous projectes d’habitatge i vida independent que està posant en pràctica l’entitat amb persones que pateixen alguna discapacitat.

Després de la recepció oficial a l’Ajuntament de Cardedeu per part de l’alcaldessa, Calamanda Vila, la Consellera visita la Residència Bell-lloc, a Cardedeu, on hi viuen 16 treballadors amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball.

La consellera també visitarà les oficines centrals de l’entitat i la finca de La Tavella, on es desenvolupa el projecte d’horta ecològica del Viver que dóna feina a 14 persones, 11 d'elles amb algun tipus de discapacitat.

Viver de Bell-lloc és un grup d’entitats sense afany de lucre que promou la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental, mitjançant la realització de projectes empresarials eficients en els sectors agroecològic i ambiental, així com projectes formatius i de foment de la vida independent.

Actualment dóna feina a 110 treballadors, 77 dels quals presenten discapacitat. És cofundadora de l’associació Sinergrup de centre especials de treball. 

Edicions locals