Canovelles posa agents cívics al carrer per acabar amb els excrements d’animals

La Policia Local farà complir l’ordenança de tinença d’animals als amos irresponsables

Societat

Els agents de la Policia Local i agents cívics contractats expressament per l’Ajuntament de Canovelles s’esforçaran en fer complir la normativa de tinença d’animals i que els amos compleixin l’obligació de dur els animals lligats i de recollir-ne les disposicions.

L’Ajuntament canovellí ha engegat una campanya per tal de reduir els excrements de gossos a la via pública, però també perquè els amos censin i identifiquin els animals de companyia.
 
Fins el 3 de desembre, diversos agents cívics es concentraran en els punts on habitualment hi ha una alta presència d'animals, com ara parcs, places i jardins, per informar els seus propietaris dels deures que han de complir. Per la seva banda, la Policia Local, un cop acabada la campanya informativa, intensificarà el compliment de l'ordenança de tinença d'animals.
 
Els agents cívics tenen com a objectiu conscienciar els propietaris que encara no recullen les deposicions dels animals. Per fer-ho, duran a terme accions com ara donar dispensadors de bosses de plàstic.
 
Per altra banda, se senyalitzaran els parcs i carrers on hi ha més presència de deposicions, informant de l'obligatorietat de la seva recollida. També s’instal·larà un espai d'esbarjo per a gossos al Bosc de Ca la Tona.

Edicions locals