Sant Feliu celebra la 3a Jornada de recerca i investigació ‘Els nostres científics’

Serà divendres 25, a partir de les 17.30 h

Societat

Sant Feliu de Codines

Després de la bona acollida de les dues jornades anteriors, que van tenir lloc els anys 2009 i 2011, l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines torna a organitzar la Jornada Els Nostres Científics, en què un seguit d’estudiosos en diferents matèries expliquen la seva tasca.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic La Fonteta, divendres 25 d, a les 18.00 h. Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer i apropar els estudiants, sobretot de secundària, als diferents científics i investigadors fills de Sant Feliu o vinculats al poble, i que els joves sàpiguen en què consisteix la recerca, per a què serveix i com s’hi arriba.
 
L’activitat consistirà en una taula rodona i col·loqui, moderat per Josep Oller Rubert, amb la participació 4 científics locals: Daniel Fernández Guiberteau, naturalista especialitzat en Herpetologia; Julià González Martín, doctor en Medicina; Enric Permanyer Carner, enginyer Industrial; i, Aleix Ruiz Falqués, doctorant en Sànscrit i Pali, llengües clàssiques de l’Índia.
 
Els científics convidats explicaran en què consisteixen les seves recerques actuals i les respectives trajectòries acadèmiques i professionals.

Edicions locals