El jutge de l’Audiència Provincial, Santiago Vidal, explica a Granollers les eines jurídiques per a una Catalunya independent

La xerrada està organitzada per ERC i serà avui a la Sala Tarafa

Societat

Granollers

Cap a la independència: eines jurídiques necessàries és el títol de la conferència que presentarà avui Santiago Vidal, jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona, a la Sala Tarafa de Granollers, a les 19.30 h. L’activitat està organitzada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la ciutat.

Els aspectes jurídics vinculats a la constitució d’un Estat centraran la xerrada d’avui, que és quarta que ERC organitza a Granollers “per donar a conèixer com serà la futura Catalunya-Estat des de diverses perspectives”, segons els organitzadors.
 
Després de la xerrada, Santi Vidal participarà en un sopar-tertúlia per reflexionar amb una trentena de persones vinculades al món del dret i la justícia sobre temes vinculats al món judicial. El sopar serà a les 21 h al Milk Cafè.
 
Santiago Vidal és, a més de jutge, professor de dret penal i criminologia a la UAB, membre de Jutges per la Democràcia i ha escrit diverses publicacions sobre dret penal, la situació de la llengua catalana a la justícia i la violència familiar, entre d’altres.

Edicions locals