El regidor de Cultura de Caldes deixa el càrrec per no poder dedicar-li les hores suficients

El relleu el pren Josep Gallart, número 11 a la candidatura d’ERC l’any 2011

Política

Caldes de Montbui

Josep Gaspar i Blancafort, regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, ha fet pública la seva decisió de deixar el càrrec que ocupava al consistori. Gaspar deixa de ser regidor “per no poder dedicar el mínim d'hores i esforços dels que crec que haurien de ser els mínims imprescindibles, prefereixo renunciar a l'acta de regidor per no haver d'esdevenir cap rèmora que pugui afectar al bon ritme de l'obra que duu a terme el govern municipal”, va explicar ahir.

El regidor d’ERC, número 4 de la llista republicana en els comicis de l’any 2003, Josep Gaspar, va signar l’acta de regidor a l’oposició el gener de l’any 2004, substituint a Josep Gallart. A les eleccions municipals del 2007 era el número dos de la formació i va accedir al govern d’ERC – CiU com a regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme.
 
Gaspar va deixar de ser regidor de Turisme en la composició del cartipàs posterior a les eleccions de juny de 2011, i va mantenir les carteres de Cultura i Patrimoni. Tanmateix, canvis en la seva situació laboral i familiar el van fer renunciar l’any 2013 a una part de les seves responsabilitats dins de l’àmbit municipal i la Festa Major i altres festes van recaure sobre Montserrat Grau.
 
El número 11 de la llista d’ERC de les eleccions de l’any 2011, Josep Gallart Badia, serà qui prengui el relleu de Josep Gaspar. Gallart va ocupar el càrrec de regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Caldes fruit dels resultats dels comicis de l’any 2003, en els quals era el cap de llista d’ERC.
 
Es donarà compte de la renúncia de Josep Gaspar en el ple del 31 d’octubre. Tanmateix, el regidor mantindrà les seves atribucions fins al nomenament del seu substitut, fet que primer ha de ser notificat a la Junta Electoral Central i després ratificat pel ple de l’Ajuntament. Segons això, la incorporació de Gallart seria efectiva, molt probablement, a la sessió de novembre o de desembre, afirmen des del consistori.  
 
 

Edicions locals