El millor cor amateur d’Europa actua dissabte al Teatre de la Garriga

El Cor Infantil Amics de la Unió presentarà l'espectacle 'Veus'

Cultura

Granollers

La Garriga acull dissabte l’actuació d’un dels cors més aclamats del moment, el Cor Infantil Amics de la Unió, que acaba de guanyar el certamen Let The People Sing, organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER). El cor ha estat el guanyador de la final del concurs i ha aconseguit el primer premi de la categoria cors infantils i joves i el premi absolut del certamen, que el converteix en la millor formació coral amateur d'Europa.

La seva nova producció, l’espectacle Veus, es podrà veure al Teatre de la Garriga a les 18 h, i el públic hi trobarà un repertori amb cançons d’arreu del món interpretades per un cor de veus blanques a capella i una il·luminació molt especial. “Un concert on música i teatre s’uneixen en una posada en escena única gràcies a la qual l’espectador se sentirà dins la música com si fos un membre més del cor”, asseguren els programadors.
 
Aquest mes de novembre també pujarà a l’escenari de la Garriga la companyia del príncep Totilau, que presentarà El país del pà amb tomàquet (24 de novembre), un espectacle per a totes les edats sobre les festes i les tradicions catalanes. Finalment, clourà la programació d’aquest mes la Cia. Divinas, amb l’obra Paradís (30 de novembre), una nova proposta de les tres artistes, que expliquen la història d’un grup de varietées ambulant que volta clandestinament de poble en poble amb l’afany de dur una mica de diversió i alegria als seus habitants.

Edicions locals