Cardedeu demana la Creu de Sant Jordi per al Viver de Bell-lloc

El consistori ha engegat una campanya per recollir signatures de la ciutadania

Societat

Cardedeu

El ple de l’Ajuntament de Cardedeu ha aprovat sol·licitar a la Generalitat de Catalunya l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a l’entitat Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD) Viver de Bell-lloc, l’entitat que fa 30 anys treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat.

Per això, l’Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania a través de la recollida de signatures. Els formularis es poden trobar a equipaments municipals, edificis públics i a establiments comercials del municipi i també es poden descarregar els fulls de signatures al web municipal i fer-les arribar a l’Ajuntament. A més, es pot firmar digitalment amb signatura electrònica a través d’un enllaç del web del consistori. La recollida de signatures finalitzarà el 17 de gener de 2014.
 
La Creu de Sant Jordi és el màxim distintiu amb què la Generalitat de Catalunya reconeix els mèrits d’aquelles persones i entitats que, com el Viver de Bell-lloc, han destacat notablement per la seva tasca cívica i social.
 
AISD treballa des de 1982 per a la inserció laboral i social de persones amb qualsevol tipus de deficiència. Al llarg de tots aquests anys s’ha convertit en un referent per a la integració de persones amb discapacitat del Vallès Oriental, i molt especialment de Cardedeu, tot donant exemple i demostrant fins a on pot arribar una entitat amb un fort compromís cívic i social.
 

Edicions locals