L’AE Ramassà, de les Franqueses, jugarà un amistós a Etiòpia

El partit tindrà lloc a principis de l’any vinent, en una data encara per confirmar

Esports

les Franqueses

L’equip franquesí, AE Ramassà, viatjarà fins a Addis Abeba –Etiòpia- per jugar un matx amistós amb el Saint George Sports Club, el principal equip del país africà. El viatge està previst de cara a l’any que ve, entre el febrer i el març, però la data del partit encara s'ha de confirmar.

Les gestions entre el Ramassà, de les Franqueses, i el Saint George Sports Club, d’Addis Abeba, van començar al juliol, quan des de les Franqueses es va enviar una carta als d’Etiòpia proposant la celebració del partit amistós. Des del Sant George Club van acceptar, i la maquinària ja està en marxa per organitzar la trobada, segons fonts de l'AE Ramassà.
 
El partit serà un gran repte pels vallesans, ja que hauran de jugar a 2.300 metres d’alçada i contra uns jugadors que destaquen per la seva resistència. De fet, l'equip etíop compta amb 11 jugadors internacionals. El matx, però, també permetrà als de les Franqueses conèixer el país africà durant una setmana, i portar material esportiu al país, tot i que com expliquen des del club franquesí, "és molt difícil portar material de caire humanitari, i només podem passar el que ens càpiga a la maleta".

Pel club no és fàcil assumir el cost del viatge dels seus jugadors, i "pels mateixos jugadors també és difícil pagar-lo", recalca Jordi Grivé, jugador del Ramassà. És per això que el club busca patrocinadors i col·laboradors que puguin alleugerir el cost del viatge.

En aquests moments, l'AE Ramassà prosegueix amb les gestions per acabar de confirmar els detalls pendents de la data i el lloc de celebració del partit.

Edicions locals