L’escriptor i professor de les Franqueses, Toni Argent, entrega els beneficis del seu últim llibre a Mans Unides

Fa tres anys, l’economista va començar una trilogia de llibres solidaris sobre l’educació i la crisi

Societat

les Franqueses, Granollers

Toni Argent, professor, economista i escriptor de les Franqueses, ha entregat el recapte de les vendes del seu últim llibre a Mans Unides, tal i com es va comprometre. Argent ha completat amb el llibre Tres quarts de 8 la seva trilogia sobre l’educació i la crisi, un projecte literari i solidari, que ha servit per ajudar en diferents projectes altruistes arreu del món.

Toni Argent ha coordinat i realitzat durant 3 anys a la província de Barcelona el Projecte Educatiu MILLOREM, que avalua les causes del fracàs escolar i proposa solucions per fer front al problema. A més, també ha escrit diferents llibres sobre educació, els beneficis dels quals han anat a parar a diferents entitats solidàries.

El seu últim llibre, Tres quarts de 8, publicat el novembre de 2012, és una  col·laboració amb la delegació vallesana de l’entitat Mans Unides. Argent es va comprometre a entregar els diners aconseguits un any després i la setmana passada, l’autor va fer efectiva la quantitat de 400 euros, destinats a la creació d’una escola a la ciutat de Bo (al país africà de Sierra Leone.

El president de Mans Unides al Vallès Oriental, Josep Maria Pagès, i un dels voluntaris de l’entitat van rebre els diners de mà de l’autor. Segons Argent, “el més important no és fer promeses sinó complir-les”. A més, Argent va aprofitar per comentar que ben aviat donarà una nova sorpresa literària.

Edicions locals