Endesa segueix integrant les línies elèctriques a l'entorn natural

La companyia ha invertit 43.000 euros en la xarxa de l'Ametlla, la Roca, Fogars i Sant Esteve

Societat

Ametlla del Vallès, Fogars de Montclús, Roca del Vallès, la, Sant Esteve de Palautordera

Endesa ha finalitzat recentment diverses actuacions a l’Ametlla del Vallès, Fogars de Montclús, la Roca del Vallès i Sant Esteve de Palautordera amb l’objectiu d’integrar xarxa elèctrica de baixa tensió que discorre per zones boscoses i rurals en el seu entorn natural. Segons l’empresa, els treballs permeten millorar la qualitat del subministrament a clients d’aquests municipis del Vallès Oriental.

La companyia elèctrica ha canviat la xarxa convencional de baixa tensió per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia. Així, s’han instal·lat dos quilòmetres i mig de cablejat nou i s’han substituït una trentena de suports. La inversió, aportada íntegrament per l’empresa, ha estat de més de 43.000 euros.

A través d’aquest canvi també es dota l’Ametlla del Vallès, Fogars de Montclús, la Roca del Vallès i Sant Esteve de Palautordera d’una renovada xarxa de baixa tensió, molt més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes.

Edicions locals