La Tavella regala ‘quilos de salut’ a la Creu Roja

La campanya nadalenca consisteix en comprar lots de productes de proximitat

Societat

Cànoves i Samalús

La Tavella posa en marxa aquest Nadal la campanya Regala Quilos de Salut, un regal solidari i saludable a favor dels programes de suport a l’alimentació de la Creu Roja.

El regal està format per una cistella de fruita i verdura de 6-7 quilos, 1/2 dotzena d’ous i un pa de motlle d’espelta. Tothom qui compri aquest lot de productes estarà contribuint als programes d’alimentació de la Creu Roja Catalunya amb 2 quilos de patates.
 
De la confecció i enviament del lot se n’encarrega La Tavella, que repartirà fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat, de temporada i amb compromís social. Des del 2006, la Tavella treballa per crear i fer sostenibles llocs de treball de qualitat per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental mitjançant la recuperació de l’agricultura tradicional.
 
Un cop acabada la primera fase de la campanya, que tindrà continuïtat durant tot l’any 2014, l’equip de La Tavella distribuirà a diferents punts de la Creu Roja tots els quilos de patata recollits, que es distribuiran segons les necessitats.
 
La Creu Roja dóna suport alimentari al voltant de 164.000 catalans que es troben en risc d’exclusió social, a més de dur a terme projectes concrets a favor de l’alimentació infantil, com són el suport a les beques menjador, o el suport a l’accés a una alimentació fresca i saludable per a les famílies en períodes no lectius.
 
Les persones que decideixin comprar el lot Regala Quilos de Salut rebran un correu electrònic informatiu durant el mes de gener en què es detallarà quants quilos de patates s’han recollit i on s’han enviat finalment.
 
L’objectiu d’aquesta col·laboració és doble: fomentar una alimentació saludable i un consum socialment responsable. Els beneficis que es generin de la campanya es reinvertiran en el projecte social de La Tavella, que actualment dóna feina a 14 persones, 11 d’elles amb algun tipus de discapacitat.

Edicions locals