Una quinzena d'entitats granollerines recapten més de 5.000 euros per a 'La Marató'

El proper dissabte les AMPA de la ciutat també promouen una cantada de nadales solidària

Societat

Granollers

Almenys una quinzena d'entitats i establiments de Granollers se sumaven aquest cap de setmana a col·laborar enguany amb La Marató de TV3, celebrada diumenge i dedicada a les malalties neurodegeneratives. Així, s'han recaptat més de 5.000 euros per a aquesta tasca amb diferents activitats.

Entre les associacions participants hi ha associacions juvenils i d'educació en el lleure (Jovent Ignorat, Agrupament Escolta de Granollers), culturals (Biblioteques de Granollers, Teatre B&B, Coral Art-9, Cor Femení, LindyFrogs), educatives (Escola Municipal de Música Josep M. Ruera, escoles L'Estel i Montserrat Montero, l'AMPA Xarxa de Granollers), esportives (Club Natació Granollers, Cracksportsclub, Mamifit) i sanitàries (Fundació Mútua General de Catalunya).

Totes elles han organitzat activitats de diferent tipologia (jocs familiars, concerts, ballades, venda de llibres de segona mà i de manualitats, classes magistrals d'esports...) que han mobilitzat centenars de persones amb un mateix objectiu. La recaptació global és superior als 5.000 euros.

Més activitats
D'altra banda, dissabte, 21 de desembre, l'entitat que agrupa les AMPA granollerines promou la cantada de nadales per carrers i places, una activitat a la qual participen desenes de famílies i que per segon any se suma a la causa de La Marató. La convocatòria per participar-hi és a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça de Maluquer i Salvador. L'activitat acabarà amb una cantada conjunta a dos quarts de 7 de la tarda sota la direcció d'Agustí Vidal a la plaça de l'Església.

Edicions locals