L’ANC fa campanya per la independència als barris de Granollers

L’Assemblea organitza un acte al mes a cada barri granollerí

Política

Granollers

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Granollers comença una campanya als barris de Granollers per reivindicar la independència de Catalunya. El barri de Sant Miquel serà el primer, que divendres, rebrà l’ANC amb una activitat que vol fer un mapa de Catalunya amb espelmes de colors.

La campanya porta per títol Moltes veus, un sol poble i consisteix en elaborar un mapa de Catalunya a partir de gots de colors, que continguin una espelma.
 
Al barri de Sant Miquel, l’activitat serà el 17 de gener, a les 16,30 h, a la plaça de Sant Miquel. L’acte constarà d’una xocolatada, actuacions i l’encesa i col·locació de les espelmes a dins del mapa. També es comptarà amb l’actuació de la coral Sonata, formada per veïns del barri.
 
Així mateix, a l’acte també hi assistirà una de les Unitats d’Acció del Vallès Oriental, “un grup pertanyent a l’ANC comarcal que dóna suport a les assemblees locals a l’hora de donar informació sobre el procés d’emancipació de Catalunya i també ofereix la possibilitat de signar un vot per la independència”, tal i com indica l’ANC.
 
L’acte s’anirà fent una vegada al mes a cada un dels barris de la ciutat. El mes que ve serà el torn del barri del Lledoner.

Edicions locals