El granollerí Jaume Profitós, nou president comarcal d'ERC

Profitós substitueix en el càrrec a Maria Llerda

Política

Granollers, Santa Eulàlia de Ronçana

La federació comarcal d'Esquerra Republicana al Vallès Oriental ha celebrat un Congrés extraordinari per escollir nou president comarcal. L'acte, celebrat a Santa Eulàlia de Ronçana, va comptar amb la presència de la secretària general del partit, Marta Rovira, així com també amb el diputat d'ERC i alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, els alcaldes de Llinars i de Vallromanes i diversos regidors.

La presidenta sortint, Maria Llerda, després de fer balanç dels dos mandats liderant la comarcal, va agrair la tasca de tots els companys de l'anterior permanent i va animar la militància a seguir lluitant per aconseguir els objectius marcats al Vallès Oriental. Deixa pas així a un nou president comarcal, el granollerí Jaume Profitós, que abans era el secretari d'organització. Avalat per més de la meitat dels militants, Profitós encapçala una candidatura de consens amb una àmplia representativitat territorial.
 
Una de les novetats que presenta la nova permanent és la secretaria encarregada de tots els temes que toquen el tema de la consulta, encapçalada pel garriguenc Oriol Ramon.
 
El regidor de Martorelles, Marc Candela, serà el nou secretari d'organització. Segueixen de l'anterior equip en Quim Ferriol (Afers institucionals), Pere Grivé (Política municipal), Carles Enjuanes (Finances), Isidre Pineda (Imatge i Comunicació) i Aurora Fusté (Igualtat i Dona). S'incorporen a la nova permanent l'Iban Martínez (Partit en xarxa), Jordi Perales (Moviments socials), Roser Guiteras (Formació), Quim Barrera (Adjunt de política municipal) i Jaume Martí (Adjunt d'organització).
 
El Congrés va ser clausurat per la secretària general d'ERC, Marta Rovira, que va desitjar sort a la nova permanent i va animar els militants a convertir-se en la primera força de l'esquerra al Vallès Oriental.
 
 
 

Edicions locals