El PP de Granollers vota en contra de sancionar els bancs amb immobles buits

La moció es va aprovar amb els vots a favor del PSC, CiU, ICV-EUiA i Acció Granollers, que la presentava

Política

Granollers

La Junta de Portaveus ha aprovat al ple de Granollers d’ahir una moció presentada per Acció Granollers (AG) en suport de la presentada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca granollerina. El PP, però, va votar en contra de la moció, que demanava elaborar un pla municipal d’habitatge i sancionar les entitats financeres que mantinguin pisos buits.

De la mateixa manera, el PP granollerí també va votar en contra de la moció presentada per ICV-EUiA i AG per donar suport a Acció Cultural del País Valencià sobre l’arribada de les emissions de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya a València. La moció va aprovar-se amb els vots a favor del PSC, CiU, ICV-EUiA i AG.
 
La moció sobre l'adhesió al Manifest de la Taula pel Dret a Decidir de Granollers, presentada per la mateixa Taula i amb el suport de PSC, CIU, ICV-EUiA i AG, va aprovar-se amb l’únic vot en contra del PP. 
 
En la moció relativa a la defensa del dret a les dones a decidir sobre la interrupció voluntària del seu embaràs i contra la reforma de la Llei Orgànica 2/10 de Salut sexual i reproductiva i interrupció voluntària de l’embaràs, que presentaven PSC, ICV–EUiA i AG, el PP es va abstenir, tot i que demanava al Govern de l’Estat la retirada de la reforma de la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març de salut sexual i reproductiva que projecta el ministre de Justícia popular, Alberto Ruiz Gallardón.
 
La Junta de Portaveus granollerins va aprovar també la moció relativa a la resolució de distribució del Fons de Cooperació Local de l’any 2013, que deixava Granollers sense dotació. La moció, presentada per ICV-EUiA, es va aprovar amb els vots a favor del PSC i del PP, a més dels ecosocialistes; però, CiU i AG es van abstenir.
 
Tots els grups municipals van estar d’acord en aprovar una moció que rebutjava l’increment de tarifes del transport metropolità.

Edicions locals