El PSC ja té 3 regidors nous a l’Ajuntament de l’Ametlla

Els 3 regidors anteriors van renunciar en el ple de setembre

Política

Ametlla del Vallès

El grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) torna a comptar amb la representació de 3 regidors al ple de l’Ametlla del Vallès. Faltava que jurés el càrrec Gabriel Frutos, que ho va fer a la sessió ordinària del 29 de gener.

Els regidors del PSC Maria Àngels Cabello, Óscar Villalón i Francisca Hernández, elegits en els comicis de maig de 2011, van renunciar al seu càrrec en el ple del passat setembre. L’exalcaldessa Maria Àngels Cabello va explicar que era una “decisió presa des de la reflexió”, tenint en compte que ja havien anunciat que no es tornarien a presentar a les properes eleccions i que el primer secretari de l'agrupació de l'Ametlla els “havia demanat que deixessin pas a altres companys de la llista”, cosa que feien per no “posar pals a les rodes”.
 
No va ser fins el novembre que els regidors que havien renunciat van ser substituïts per Baldomero Reyes i Dolors Torante. Frutos no s'ha pogut incorporar fins aquest gener, al no haver-se pogut tramitar a temps la documentació amb la Junta Electoral després de la renúncia a darrera hora de Josep Maria Angrill.
 

Edicions locals