Detenen tres homes que intentaven robar a un edifici de la plaça del Poble de Montornès

La Policia considera que podrien estar relacionats amb un augment de robatoris al municipi els darrers mesos

Societat

Montornès del Vallès

La Policia Local de Montornès ha detingut aquesta matinada tres homes com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de domicili en grau de temptativa, ja que han estat enganxats in fraganti. Els fets han succeït a un edifici d'habitatges de la plaça del Poble, i els agents pensen que els detinguts podrien estar relacionats en un augment de robatoris al barri de Montornès Nord.

Els detinguts, residents a Montornès i sense antecedents policials, són A.E.H, de 35 anys, A.K. de 18 i E.E. de 21 anys. Els fets han passat sobre la 1.30 h, quan un ciutadà ha alertat la Policia de la presència de dos homes que intentaven accedir per la força a un pis de la quarta planta de l’edifici. Els agents han localitzat un primer individu amagat a la porteria de l’immoble i altres dos, escales amunt, a les cinquena planta. També han constatat que una de les portes d’accés a un habitatge de la quarta planta presentava signes d’haver estat forçada.

Durant l’escorcoll dels individus, se’ls ha trobat una palanca de ferro d’encofrador, la placa metàl·lica exterior del pany de la porta forçada, així com restes de fusta adherides a la roba.

La Policia Local ha dut a terme durant la nit les primeres diligències i, a primera hora del matí, els ha traslladat als Mossos d’Esquadra que els han passat a disposició judicial.

Segons la Policia Local, durant els darrers dos mesos s’havia detectat un increment de robatoris a l’interior de domicili al barri de Montornès Nord que poden estar relacionats amb aquestes detencions.

Edicions locals