Moderat repunt de l'atur al Vallès Oriental

Al gener, el nombre de desocupats a la comarca ha crescut en 162 persones

Economia

El Vallès Oriental registrava al gener un moderat creixement dels aturats inscrits a les oficines de treball. Durant aquest mes l’atur s’ha incrementat en 162 persones a la comarca, el que representa un total de 36.905 aturats registrats (un 0,44% més respecte desembre passat).

La població que registra un major nombre absolut d'aturats és Granollers, amb 5.902 desocupats inscrits a les llistes de l'atur. Amb tot, el municipi que té una taxa més elevada és Canovelles, amb un 24,18%.

Aquest creixement ha seguit el comportament de l’atur al conjunt català. La taxa d’atur registrada, segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental, augmenta fins al 17,36%. En comparació al mateix període de l’any anterior, es registren 1.780 aturats menys. L’atur es redueix un 4,60% respecte el que es va registrar durant el mes de gener de 2013.

Pel que fa a Catalunya, es registra un increment en el nombre de d’aturats de 8.999 persones, el que representa un creixement intermensual del 1,4%. A hores d’ara, el nombre total de treballadors en situació d’atur a Catalunya és de 633.871.

Consulteu totes les dades per municipis

Edicions locals