Mans Unides de la comarca busca finançament per a un projecte a Nicaragua

El pressupost total és de 68.984 euros, que han de servir per millorar el servei sanitari

Societat

Granollers

La delegació del Vallès Oriental de Mans Unides ha engegat una campanya per aconseguir donatius per poder portar a terme un projecte a Nicaragua. El pressupost total és de 68.984 euros i el responsable és l’Institut d’Acció Social Joan XXIII.

El projecte que Mans Unides vol desenvolupar a Nicaragua té per objectiu millorar els serveis mèdics del segon país més pobre d’Amèrica Central, tot impulsant l’atenció mèdica i l’educació en salut a 14 municipis, així com l’actualització del personal mèdic.
 
Mans Unides aporta els recursos econòmics per adquirir els material bàsics per a la consulta itinerant, equipaments bàsics i millora de les infraestructures en dos centres mèdics, entre d’altres actuacions. Els beneficiaris directes, segons Mans Unides, seran 416.463 persones.

Mans Unides va iniciar una tasca de sensibilització centrada en els 8 Objectius del Mil·lenni de Nacions Unides, que continua portant a terme. Enguany s’ha centrat en l’últim objectiu, que parla de fomentar una associació mundial per al desenvolupament.
 
Ara, l’objectiu concret de la campanya de sensibilització és “aconseguir la col·laboració de noves empreses solidàries del Vallès Oriental”, diuen des de Mans Unides.

Edicions locals