La Mitja de Montornès renova el compromís solidari amb Henkel

Enguany s’organitza la 7a edició de la Mini Marató Solidària

Esports

Montornès del Vallès

La sala d’actes de la Creu Roja de Granollers acollia dilluns la presentació i formalització dels compromisos solidaris de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 2014. Enguany s’arriba a la 7a edició de la Mini Marató Solidària, de la qual s’entrega la recaptació íntegra a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers.

La Mini Solidària són unes curses per a  nens d’entre 3 i 13 anys, que se celebraran el dissabte 8 de març a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini es destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i servirà per adquirir material per fer més confortable l’estada dels acompanyants dels menors i nounats ingressats al centre, tal i com explica el Club d’Atletisme de Montornès.

Per altra banda, Henkel realitzarà una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 6 km. Aquesta aportació es destinarà a programes de Creu Roja Granollers al Vallès Oriental. El darrer any es van destinar a programes d’educació i garantia alimentària a infants en risc d’exclusió social a la comarca, amb incidència directa a les poblacions que organitzen la Mitja.

Henkel és, des de la primera edició, el principal patrocinador de la Mitja de Montornès. “El compromís de Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca amb el territori es renova aquest any amb aquestes iniciatives solidàries vinculades a la comarca i de la que els propis veïns de les poblacions implicades en la Mitja seran els beneficiaris”, expliquen des del Club d’Atletisme.

Tal i com ressalta el Club, “tots els beneficis de la Mitja Montornès es destinen al manteniment i les despeses de l’escola i Club d’Atletisme Montornès, que aquesta temporada arribar a les gairebé 300 fitxes d’atletes de totes les edats i ha aconseguit enguany classificar equips i atletes pels campionats estatals i europeus”.

L’organització preveu un màxim de 6.000 inscrits (4.200 per la Mitja, 13.00 pels 6 km i 500 per la Mini), tot mantenint l’oferta d’inscripcions respecte a la darrera edició. En aquests moments ja s’han venut prop de 4.000 inscripcions, quan falta poc menys d’un mes per la Mitja.

L’acte de dilluns va comptar amb la presència de José A. Montero, alcalde de Montornès del Vallès, de Xavier Guàrdia,  president de Creu Roja Granollers, de la doctora Eva Martín, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, a més de Jordi Juncà, cap de factoria de Henkel Montornès.

Edicions locals