Compte enrere pel partit entre l’AE Ramassà i el Saint George d’Etiòpia

Al viatge hi anirà un representant de l’Ajuntament de les Franqueses

Esports

les Franqueses

L’AE Ramassà, de les Franqueses, jugarà el partit amistós a Etiòpia el proper 9 de març. Tal i com avançava l’AraVallès al novembre, l’equip vallesà viatjarà a Addis Abeba per enfrontar-se al principal equip del país africà, el Saint George Sports Club. Aquest serà el primer cop que el Ramassà disputarà un partit internacional i no ho farà sol. Un representant de l’Ajuntament, bé l’alcalde o bé el regidor d’Esports, viatjarà amb ells, segons l’AE Ramassà.
 

Falten un parell de setmanes per a què els vallesans de l’AE Ramassà s’encaminin rumb a Etiòpia, i a hores d’ara ja ho tenen tot a punt, tal i com explica Jordi Grivé, un dels organitzadors de l’esdeveniment. Segons Grivé, “el partit està tenint molta repercussió a Etiòpia” i també “ha trobat molt de suport per part de l’Ajuntament de les Franqueses”. Tal i com explicava Grivé, el consistori ha posat a disposició del Club un fisioterapeuta i “o bé l’alcalde, o bé el regidor d’Esports” viatjarà a Etiòpia.
 
El Ramassà estrenarà equipament per aquesta partit i aprofitarà per portar diferents donatius en material esportiu al país africà. En total viatjaran a Etiòpia 30 persones, 19 jugadors i 11 acompanyants, que “s’han pagat el viatge de la seva butxaca”, ressaltava Grivé.
 
Els franquesins hauran de jugar a 2.300 metres d’alçada i contra uns jugadors que destaquen per la seva resistència, però tot i això encaren el repte amb molta “il·lusió”, tal i com recalcava Grivé, que és també jugador de l’AE Ramassà.
 
El partit es podrà seguir a través de les xarxes socials, en especial de la pàgina de Facebook del Saint George Sports Club.
 

Edicions locals