Dolors Montserrat, del PP, carrega contra “l’Espanya ens roba” a Granollers

La vicepresidenta tercera del Congrés i vicesecretària d’Organització del PP va reunir-se amb els regidors granollerins

Política

Granollers

“Parlar d’espoli o d’Espanya ens roba és aprofitar la crisi i el malestar que crea per impulsar un discurs rupturista”, assegurava Dolors Montserrat, vicepresidenta tercera del Congrés i vicesecretària d’Organització del Partit Popular català (PP), en una reunió mantinguda ahir amb la junta local i els regidors del PP a Granollers.

Montserrat va aprofitar la seva visita a Granollers per assegurar que “al 2015 començarà la baixada d’impostos”, ja que el l’executiu del president del Govern, Mariano Rajoy, està ultimant la reforma fiscal. Tanmateix, la vicesecretària d’Organització també va voler parlar de les relacions entre Catalunya i Espanya, tot assegurant que “Espanya ha pagat entre l’any 2012 i 2013, 933.000 factures de Catalunya. En diners entre el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i el pagament a proveïdors, el govern espanyol ha donat a Catalunya en aquest dos anys (2012 i 2013) 27.931 milions d’euros. I en el que portem d’any Catalunya rebrà del FLA 6.400 milions d’euros”, assegurava Montserrat.
 
A més, Dolors Montserrat va etzibar que “Catalunya té un deute de 57.000 milions d’euros i es finança del govern d’Espanya perquè no pot finançar-se sola com altres comunitats autònomes”, i va afegir que “si guanyés ERC, aquests que volen la ruptura amb Espanya, haurien de demanar diners a Espanya per tirar endavant”.
 
Respecte als temes estrictament locals, Montserrat va assegurar que està fent gestions amb RENFE “per aconseguir eliminar o al menys reduir el preu que paga l’Ajuntament en concepte de lloguer pel pàrquing de l’estació de les Franqueses- Granollers Nord”.
 
Dolors Montserrat va cloure la seva reunió amb els regidors granollerins tot animant-los a “treballar intensament”.

Edicions locals