Carme Forcadell presentarà a Caldes el futur de l'ANC

El treball dels propers mesos s'encaminarà a “eixamplar la majoria independentista”

Política

Caldes de Montbui

La secció local de l'ANC portarà a Caldes de Montbui la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell. Serà el dia 28 de febrer, a les 19.30 h al Casino. L'objectiu de la xerrada és donar a conèixer les línies de futur de l'ANC.

 

El dia que es commemora el 4t aniversari de la consulta sobre la independència a Caldes, Carme Forcadell visitarà el municipi per explicar el treball de l'ANC per als propers mesos, que “tenen per objectiu eixamplar encara més la majoria social a favor de la independència”, segons l'ANC Caldes.

L'historiador calderí Josep M. Solé i Sabaté presentarà la presidenta de l'ANC, i parlarà del creixement que segons el seu parer ha tingut l'independentisme ens els últims anys.

Durant l'acte també es presentarà el disc de fotografies de la Via Catalana elaborat per l'ANC Caldes de Montbui, que s'ha fet a partir de l'aportació que han fet un bon nombre de calderins, i per tant, amb uns protagonistes eminentment locals. El recull fotogràfic es podrà adquirir al mateix acte.

 

 

 

Edicions locals