Els Xics de Granollers comencen temporada amb nou president

Faust Pagès ha passat el relleu a Xavier Álvarez, escollit amb 88 vots a favor i 4 vots en blanc

Cultura

Granollers

Els Xics de Granollers comencen nova temporada amb un nou president. Després de 5 anys com a president, Faust Pagès ha deixat el càrrec i l’ha assumit Xavier Álvarez. La temporada castellera s’inicia oficialment el 25 de febrer.

L’assemblea de la colla castellera celebrada divendres 21 va escollir nova junta directiva, que encapçala Xavier Álvarez. El nou president té 39 anys, és nascut a Granollers i viu a l'Ametlla del Vallès. Va començar a la colla el mes de setembre de 2012, juntament amb la seva muller i els fills. Álvarez és físic, treballa a la Universitat Autònoma de Barcelona i ocupa la posició de lateral a les pinyes dels castells.
 
Les prioritats de la nova junta se centren en la promoció, la recerca de patrocinadors, en créixer com a entitat i augmentar el nombre d’actuacions a la comarca.  Aquesta junta que ara s’estrena està formada pel president, Xavier Álvarez; el vicepresident, Toni Inglès; el secretari, David Carruesco; el tresorer, David Adam; les finances a càrrec de Tomàs Domínguez; la comunicació, amb Ester Usarralde; la promoció, amb Àngels Bellosta; les actuacions, amb Mireia Salomó; l’Àrea Social i Activitats, amb Jordi Mensión i Oriol Martos; i les relacions amb entitats, a càrrec d’Alícia Farín.
 
Inici de temporada
Els Xics comencen la temporada dimarts 25. Els assajos seran dimarts i divendres a la Troca, Sergi Palau continua com a cap de colla. L’objectiu d’aquesta temporada és continuar fent castells de 8, i augmentar els membres de la colla.
 
Durant la temporada, els Xics tenen una trentena d’actuacions, la primera de les quals serà dissabte 22 de març a la tarda a Granollers.

Edicions locals