L’Ametlla té la primera benzinera sobiranista

La nova estació de servei tributarà a Catalunya i donarà part dels beneficis a associacions independentistes

Economia

Ametlla del Vallès

Petrolis Independents, franquícia de la cadena Petro7, ha obert la seva primera benzinera a l’Ametlla del Vallès. Es tracta d’una estació de servei de baix cost que “liquidarà tots els seus impostos a l’Agència Tributària Catalana”, segons indiquen el seu fundadors, i que donarà part dels beneficis a entitats independentistes.

Així, la benzinera fundada pels empresaris Jordi Roset i Joan Canadell, vol impulsar el que ells anomenen “Responsabilitat Social amb C de Catalunya”, que consisteix en “revertir part dels seus beneficis (...) en el creixement d’iniciatives de col·lectius que defensen que Catalunya assoleixi un Estat propi”.

Els dos fundadors de la companyia són persones implicades en el moviment independentista. Per la seva banda, Jordi Roset de 52 anys, és el propietari de la cadena de benzineres de baix cost Petro7, que està en plena fase d’expansió. Per altra banda, Joan Canadell, enginyer industrial de professió de 46 anys, és gerent d’un clúster d’empreses exportadores del sector gràfic i soci fundador d’una altra empresa del sector de les energies renovables.

L'àrea de servei es troba al quilòmetre 24,5 de la carretera C-17, al polígon Mas Dorca, de l'Ametlla.

Edicions locals