La Gralla acull la presentació del 6è número de ‘Vallesos’ en el marc de l’Open Night

El darrer número de la revista-llibre està dedicat als “Pobles que van ser”

Societat

Granollers

Tot aprofitant la nit de festa i compres que proposa l’Open Night 2014, la llibreria granollerina La Gralla acollirà la presentació de la revisat Vallesos. Gent, terra i patrimoni. L’historiador Diego Sola, l’escriptora Marina Martori i els artistes dels Isards seran a Granollers per parlar del 6è número de la revista.
 

Així, divendres 28 a les 20 h, tothom podrà assistir a la presentació del darrer número de Vallesos, dedicat als “Pobles que van ser”. A l’acte es farà una analogia amb les galeries d’art que van ser, de la mà dels artistes dels Isards, Joan Batlles, Xavier Vilageliu, Jordi Ribera i Kiku Mena, entre d’altres.

Per altra banda, dijous 27 a les 19.30 h, La Gralla acollirà la presentació del llibre 17:14 L’Hora del poble, Com vam fer la Via Catalana d’Anna Roselfeld i Joan Serra. El llibre repassa com l’11 de setembre de 2013, l’Assemblea Nacional Catalana va aconseguir una gran mobilització ciutadana per formar una cadena humana de 400 quilòmetres que travessava Catalunya per expressar el sentiment sobiranista

Edicions locals