L’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall celebra 25 anys amb una festa popular

L’arrossada de germanor va aplegar 400 persones

Societat

les Franqueses

L’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall (ACC) va celebrar el seu 25è aniversari el cap de setmana passat. Les diverses activitats de dissabte i diumenge van ser, un cop més, punt de trobada per als impulsors, col·laboradors i socis que n’han format part al llarg de la seva història. L’activitat va culminar amb una arrosada popular  que va reunir 400 persones.

Una carpa instal·lada a Can Ganduxer va ser l’escenari de la festa. Dissabte hi va haver una botifarrada que els socis i principals dinamitzadors de l’associació van acompanyar amb una xerrada i discursos per fer memòria històrica. Els records també van ser presents a través d’una exposició de fotografies i projeccions de vídeo.
 
El diumenge va començar amb una exhibició de tai-txi, una xocolatada i activitats del casal La Teia. A les 12 h, la companyia de pallassos En Joangi i la Gina van animar els més petits. I a continuació, les autoritats convidades –entre elles, l’alcalde Francesc Colomé- i els representants de l’ACC van prendre la paraula per reconèixer la feina d’antics presidents i col·laboradors traspassats.
 
L’acte més popular va ser l’arrossada, que va omplir de gom a gom la carpa de la festa amb més de 400 persones. Durant el dinar, els antics membres de la Coral Xeremella van cantar dues cançons, una d’elles, per recollir el brindis de tots els comensals. Les postres també van ser especials gràcies a la col·laboració de les cuineres que acostumaven a fer pastissos per la Fira de Sant Ponç. Mentrestant, el franquesí Ferran Sinatra hi posava la música. Els Encendraires van posar fi a la festa amb una traca final.

Edicions locals