Bigues i Riells del Fai busquen dissenyadors per als cartells de Festa Major

El premi per a cada cartell guanyador està dotat amb 100 euros

Societat

Bigues i Riells

L’Ajuntament de Bigues i Riells ha convocat els concursos de cartells per a les festes majors de Bigues i de Riells del Fai 2014. Els certàmens estan oberts a totes les edats i els premis al millor cartell estan dotats amb un guardó únic de 100 euros. Les obres es poden presentar fins al 22 d’abril.

Segons l’Ajuntament, es valorarà de forma especial que el disseny tingui algun element o tret distintiu del poble. Pel què fa al concurs del cartell de Bigues, les obres s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
 
Els treballs presentats s’exposaran a la Biblioteca de Bigues i Riells del 23 d’abril al 24 de maig. El veredicte es farà públic el 9 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca. Al cartell hi ha de figurar el logotip de l’Ajuntament i el text Festa Major de Bigues 2014. El termini de lliurament dels treballs acaba el 22 d’abril a les 14 h.
 
Les obres participants al concurs del cartell de Riells del Fai s’han de lliurar al Centre Cívic i Cultural de Riells, fins el 22 d’abril a les 22 h. Les obres s’exposaran al Centre Cívic del 23 d’abril al 23 de maig. El veredicte es farà públic el 10 de maig, a les 12 h, al mateix Centre Cívic. Al cartell hi ha de figurar el peu verd de l’Ajuntament de Bigues i Riells amb el seu logotip i el text Festa major de Riells del Fai 2014.

Les bases del concurs es poden consultar al web municipal.

Edicions locals