L’Ajuntament de les Franqueses estrena web

El nou lloc web s’ha renovat totalment

Societat

les Franqueses

L’Ajuntament de les Franqueses compta amb un nou espai web. Els usuaris podran comprovar que el web municipal s’ha renovat totalment, tant en disseny com en disposició dels continguts. Així, el nou lloc web s’assembla estèticament al butlletí municipal, el 5.1, i els continguts s’han endreçat per fer-los més accessibles.

El disseny del nou web s’assembla al del butlletí municipal “amb l’objectiu que la imatge del consistori sigui més coherent i corporativa”, segons l’Ajutament, i pel que fa als continguts, s’han actualitzat i endreçat “perquè la ciutadania pugui trobar-hi la informació que necessita amb més facilitat”, expliquen fonts municipals.
 
El nou web aposta per les tecnologies de la informació i la comunicació, de manera que les pàgines s’adapten a tots els dispositius mòbils. A més, el gestor de continguts per actualitzar les diferents pàgines del web també s’ha renovat. Ara es fa servir un programa més àgil i que ofereix moltes més possibilitats que l’anterior.
 
La feina de renovació de continguts i de disseny del web ha anat a càrrec del Servei de Comunicació de l’Ajuntament, amb el suport de l’Oficina d’Assistència en Administració Electrònica de la Diputació de Barcelona i el desenvolupament de l’empresa franquesina Perception.
 
D’altra banda, properament l’Ajuntament també entrarà de ple en el món de les xarxes socials per acostar als ciutadans i ciutadanes l’actualitat del municipi.

Aposta per la transparència
Segons l’Informe sobre els resultats de l’anàlisi dels webs corporatius dels 947 ajuntaments de Catalunya: 1ª onada (d’abril de 2012 fins a març de 2013) del Laboratori de Periodisme i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el web municipal de les Franqueses és entre els 64 webs que aproven en informació i transparència dels gairebé 1.000 webs municipals de Catalunya.

Edicions locals