El cantautor Cesk Freixas presenta el seu primer llibre a Mollet

'Paraules per a Gaeta' inclou 150 relats curts sobre el país, la lluita social i els sentiments

Cultura

Mollet del Vallès

Dilluns (19 h) el cantautor Cesk Freixas serà a Mollet, no per fer un concert, sinó per presentar el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta, un recull de relats curts que parlen del país, els seus poetes, les lluites socials i els sentiments.

Freixas, conegut pel caire combatiu de les seves cançons i per la seva militància a l’esquerra independentista, ha estat convidat pel casal popular El Tabaran (a l'avinguda Llibertat). El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) ha editat quatre treballs discogràfics i aquest primer llibre.

Paraules per a Gaeta (Tigre de Paper, 2014) són 150 textos que narren vides i països a partir dels detalls més íntims i d’anècdotes de tota mena. Com presenta Cesk Freixas, “Gaeta és un carrer. Una mà, una idea, un dubte, una ciutat. Gaeta és el que vulguis que sigui. És decidir […]. Gaeta és l’espai de temps que encara no hem viscut. El record, la memòria i el temps. I la calor que arriba per despullar-nos de la pena i el verí. Això és Gaeta. Per recordar-nos que prosseguim amb l’impossible”.

Edicions locals