El restaurant El Folló de Tagamanent ensenya la seva cuina a Oman

La cuinera, Mercè Brunés, ha viatjat al Pròxim Orient per mostrar la cuina vallesana

Societat

Tagamanent

El Folló és un restaurant i casa de turisme de Tagamanent que treballa la cuina tradicional de pagès. Gràcies a l’interès que desperta la cuina mediterrània fora de les nostres fronteres, El Folló ha estat convidat a presentar els seus plats a Muscat, la capital d’Oman.

Tot i així, no és la primera vegada que El Folló és convidat a donar a conèixer la cuina vallesana a altres països. En altres ocasions, Mercè Brunés, propietària i cuinera de El Folló, ha fet arribar la seva cuina a indrets com Hong Kong, l’any 2011, i a l’Índia, l’any 2012.
 
En aquesta ocasió, el viatge ha estat al Pròxim Orient, concretament al país d’Oman, on El Folló ha portat les seves millors especialitats per tal de donar-les a conèixer.
 
El Folló és membre del col·lectiu CuinaVO, que treballa per recuperar la gastronomia local i tradicional de la comarca del Vallès Oriental, adaptant-la als nous temps; així com difondre els productes locals de qualitat i treballar conjuntament amb els productors per introduir les varietats locals en els diferents restaurants.

Edicions locals