Entre Mares proposa un nou concert per recaptar diners contra el càncer infantil

Es tracta de la tercera vegada que l’agrupació organitza una activitat musical solidària

Societat

Granollers

L’Associació Entre Mares, de Granollers, organitza el tercer concert solidari a benefici de la investigació del càncer infantil que fa el Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’actuació de la companyia d’espectacles El Pot Petit serà dissabte 26 a les 17.30 h.

La Sala Nau B1, situada a Roca Umbert, acollirà el concert solidari organitzar pel grup Entre Mares. Serà la companyia El Pot Petit, amb la Jana i el Pau i la Melmelada Band, els més petits s’ho passaran d’allò més bé.
 
L’associació Entre Mares organitza el concert per recordar la Maria, una nena que va marxar abans de fer els dos anys i mig. Des del grup de mares, es vol animar a que tothom col·labori en la lluita contra el càncer infantil tot assistint al concert. L’entrada es pot comprar anticipadament a 5 euros a les botigues Baby Boom o a l’Escarabat Bum Bum, o el mateix dia del concert, a 8 euros. L’aforament està limitat a 800 persones.
 
Tots els donatius recollits de la venda d’entrades del concert i d’altres donatius que es facin a les guardioles dipositades per a l’ocasió, s’ingressaran al número de compte del Laboratori d’Investigació del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu: 2100-3887-01-0200046321.
 
De fet, l’associació Entre Mares ja ha ingressat un total de 5.647,15  euros corresponent al segon concert solidari (2.929,70 euros) que es va fer l’any passat amb els Penguins i el primer concert (2.717,45 euros) que va tenir a la cantant Dàmaris Gelabert de protagonista.
 
Entre Mares és un grup de criança respectuosa que dóna suport a la lactància materna. Va ser creat el desembre de 2009 i es troba el segon i últim dimarts de cada mes a les 17.30 h al Centre Cívic Nord, on es fan tallers, xerrades i jocs amb la canalla.

Edicions locals