Paco Monja desgrana la premsa de Granollers dels últims 30 anys

El veterà periodista ofereix aquesta tarda la ponència ‘La premsa a Granollers (1982-2014): Final d’una època i d’un model?’

Societat

Granollers

El Museu de Granollers acollirà aquest vespre, a les 20 h, la conferència en què el periodista Paco Monja repassarà la premsa a Granollers dels últims 30 anys, La premsa a Granollers (1982-2014): Final d’una època i d’un model?. D’aquesta manera, Monja dóna continuïtat al treball iniciat per l’escriptor i periodista Joan Subirà i Rocamora, que l’any 1982 va documentar les publicacions granollerines del darrer segle.

Monja va treballar a la Revista del Vallès des de 1994 fins al final de la revista, l’any 2013. En els últims temps va ser-ne director. De la mateixa manera, Paco Monja havia treballat en altres mitjans comarcals i ara col·labora amb el El 9 Nou.
 
La conferència que pronunciarà Monja, titulada La premsa a Granollers (1982-2014): Final d’una època i d’un model?, s’inclou al cicle de ponències organitzat pel Centre d’Estudis de Granollers, que aprofitarà l’acte per presentar la revista que, precisament, aplega totes aquestes xerrades i que s’anomena Ponències.
 

Edicions locals